Η Aurelia κάθε μήνα παρουσιάζει μοναδικές προσφορές σε πακέτα Γάμου και Βάπτισης, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες. Περισσότερα νέα στη σελίδα μας στο facebook

logo

Τρέχουσες Προσφορές

Γι'αυτόν το μήνα η Aurelia σας προτείνει:

ΗAurelia κάθε μήνα παρουσιάζει μοναδικές προσφορές σε πακέτα Γάμου και Βάπτισης, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210-9430674.

 • γάμος βάπτιση Aurelia

  Προσφορά Ιουνίου με δώρο το κουτί της βάπτισης

  Καλοκαιρινά πρωτότυπα και οικονομικά πακέτα βάπτισης από την Aurelia, και με ΔΩΡΟ το ξύλινο κουτί ζωγραφισμένο στο θέμα της επιλογής σας.
  Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

 • γάμος βάπτιση

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 1 (ΝΟΝΟΥ)

  Ξύλινο ζωγραφισμένο κουτί με θέμα της επιλογής σας, αντίστοιχη λαμπάδα και λαδοσέτ. Επίσης λαδόπανα που θα επιλέξετε εσείς και μία πενηντάδα μαρτυρικών, όλα μαζί μόνο 225 ευρώ.

 • γάμος βάπτιση

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 2 (ΝΟΝΟΥ)

  Ξύλινη ζωγραφισμένη βαλίτσα με θέμα της επιλογής σας, αντίστοιχη λαμπάδα και λαδοσέτ. Επίσης λαδόπανα που θα επιλέξετε εσείς και μία πενηντάδα μαρτυρικών, μόνο 245 ευρώ.

 • γάμος βάπτιση

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΟΝΕΩΝ

  Ογδόντα προσκλητήρια της επιλογής σας, διάστασης 21χ10 με φάκελο, 150 μπομπονιέρες ιδίου θέματος και ένα βιβλίο ευχών σε αντίστοιχο θέμα, μόνο 420 ευρώ.

 • γάμος βάπτιση

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΑΜΟΥ (ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ)

  Λαμπάδες γάμου σε ζωγραφισμένη ξύλινη βάση, με διακόσμηση της επιλογής σας, στέφανα και δίσκο-κανάτα-ποτήρι διακοσμημένο, μόνο 350 ευρώ.

 • γάμος βάπτιση

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΑΜΟΥ (ΖΕΥΓΑΡΙ)

  100 προσκλητήρια της επιλογής σας με φάκελο, διάσταση 21χ10, 250 μπομπονιέρες και βιβλίο ευχών, μόνο 599 ευρώ.